• Sledite nam

Splošni pogoji

Podatki  podjetja

BI.REG d.o.o. s sedežem na Celovški cesti 145A v Ljubljani, davčna številka 71798722  je lastnik spletnega portala www.ckr.si in vseh njenih podstrani (v nadaljevanju CKR.si) ter objavljata te splošne pogoje. E-PIK SKUPINA d.o.o. je upravljavec spletnega portala.

Dolgi naziv: BI.REG d.o.o.
Davčna št.: 71798722
Matična št.: 6665861000
TRR: SI56 9067 2000 0901 967
Naslov: Celovška cesta 145A, 1000 Ljubljana
E-mail: info@ckr.si
Tel: 040 693 693

Uporaba portala

Z uporabo CKR.si se uporabnik strinja s temi pogoji poslovanja in je seznanjen z njegovimi postavkami ter vsemi morebitnimi spremembami. Za sledenje vsem novostim in dopolnitvam, upravljavec poziva uporabnike k rednemu spremljanju le-teh.

Uporaba CKR.si je dovoljena uporabnikom vseh starostnih skupin, vendar je uporaba objavljenih vsebin na lastno odgovornost in po lastni presoji. Upravljavec ni v nikakršnem primeru odgovoren za morebitno nastalo škodo.

Namen in način uporabe portala

CKR.si oz. Centralni kolesarski register je namenjen vsem lastnikom koles v Sloveniji, ki želijo vpisati  svoja kolesa v register in tako imeti v primeru kraje boljše možnosti za iskanje kolesa.

Za registracijo uporabnik potrebuje:
- Elektronski naslov (obvezno)
- Uporabniško ime (obvezno)
- Geslo (obvezno)

Po registraciji lahko uporabnik vnese poljubno število koles. Za vnos posameznega kolesa potrebuje:
- znamko, model in kategorijo kolesa
- barvo
- serijsko številko (številko okvirja)
- sliko kolesa
- status: ukraden/neukraden
- opis kraje v primeru ukradenega kolesa

V kolikor je kolo ukradeno je na voljo možnost dodatnega vnosa, kjer uporabnik podrobno specificira okoliščine kraje. Namen Centralnega registra koles je lažje iskanje in prepoznavanje ukradenih koles preko skupnosti, v katero so vključeni vsi registrirani uporabniki portala CKR.si , obiskovalci CKR.si, vključeni serviserji, prodajalci koles itd.

Uporabnik je izključno odgovoren za pravilnost vseh vnesenih podatkov in za njihovo ažurnost.

Zakonitost objav

Spletni portal CKR.si  se ne sme uporabljati za nezakonite, nemoralne in neetične namene, upravljavec pa si pridržuje pravico, da ob morebitnem nedovoljenem izkoriščanju le-tega, komentar ali kakršno koli vsebino odstrani.

Varnost osebnih podatkov

Upravljavec se zavezuje, da bodo vaši osebni podatki, pridobljeni preko CKR.si v celoti ostali shranjeni, varovani in obdelani izključno iz strani upravljavca ter ne bodo bili posredovani tretjim osebam.

Upravljavec bo pridobljene osebne podatke uporabil za namene za katere so bili podatki pridobljeni (e-novice, katere vsebujejo novosti, ponudbo, ugodnosti in preostale informativne vsebine, nagradne igre), za raziskave trga, vzorčenje, anketiranje in obdelavo pridobljenih podatkov, prilagajanje ponudbe, pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanje uporabnikov o storitvah CKR.si, povezanih oseb in partnerjev.

Uporabniki, ki se želijo odjaviti od prejemanja e-novic, lahko to storijo v svojem uporabniškem profilu ali to sporočijo na info@ckr.si.

Portal je zaščiten s SSL certifikatom, ki služi proti »prisluškovanju« oz. sledenju vpisanih podatkov nezaželenih tretjih gostov na omrežju.

Odveza odgovornosti

Upravljavec stremi k čim večji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na CKR.si. V kolikor pa se pojavijo nekatere nepravilnosti ali netočnosti, upravljavec ni odgovoren za njih in za vse morebitne posledice, katere bi jih le-te lahko povzročile. V kolikor zasledite katero od teh nepravilnosti prosim sporočite to na elektronski naslov info@ckr.si.

Prav tako obstaja možnost zmanjšanja stopnje delovanja CKR.si zaradi tehničnih težav. Upravljavec ni odgovoren za občasno nedelovanje strani in preostalih tehničnih težav, ki bi lahko povzročile zmanjšanje stopnjo prenosa, vnosa, povezave ali kakršnekoli druge obdelave podatkov. V kolikor zasledite okvaro na spletni strani, katera ni posledica nedelovanja vaše internetne povezave, strojne ali programske opreme vašega računalnika, nas prosim obvestite o tem na elektronski naslov info@ckr.si.

Prav tako upravljavec ni odgovoren za morebitne okvare vaše programske opreme, računalnika in morebitnih posledic teh okvar, zaradi uporabe CKR.si in njegovih povezav.
Upravljavec ni odgovoren za iskanje oz. odkrivanje ukradenih koles uporabnikov CKR.si.

Pravno obvestilo

Upravljavec lahko te splošne pogoje spremeni in dopolni kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe so za uporabnike zavezujoče v vsakokratni obliki, zato svetujemo, da jih v primeru uporabe CKR.si spremljate. Z uporabo tega portala uporabnik izkaže in potrjuje, da je seznanjen s pogoji upravljavca ter, da se z njimi v celoti strinja.
Upravljavec si prav tako pridružuje pravico, da kadarkoli spremeni ponudbo, vsebino, gradivo in splošne pogoje CKR.si brez kakršnekoli napovedi.

Ljubljana, 11.3.2015
Ekipa CKR.si